Посетете дружество

За да научите повече за BNI, посетете дружество близо до Вас.

Действащо BNI дружество Дружество в процес на създаване BNI група

Добре дошли в BNI, най-голямата организация за бизнес препоръки в света. В над 70 държави по света са създадени повече от 10 600 BNI дружества, които обединяват над 290 000 бизнес лидери от цял свят. Членовете на BNI играят ролята на маркетинг екип за другите членове с цел осигуряване на стойностни бизнес препоръки.

Най-добрият начин да разберете как работи BNI е да посетите среща. Посетителите могат да присъстват САМО на две срещи (два пъти в едно и също дружество, или по един път в две различни). След това трябва да вземат решение да се присъединят. Посетителите НЕ могат да рекламират бизнеса си в дружество, в което тяхната професия вече е представена. Не е задължително да имате покана, за да посетите дружество, но е най-добре да се свържете с Президента на дружеството преди посещението.

Използвайте картата, за да намерите дружествата.

Моля имайте предвид, че някои дружества се срещат на едно и също място. Използвайте лупата и стрелките, за да намерите местата на срещите.

 

The Latest From BNI

    Ajax loader image
Newsletter

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате безценни съвети за успешни срещи, презентации пред публика и развитие на бизнеса.

Please enter your email address