Посетете дружество

За да научите повече за BNI, посетете дружество близо до Вас.

Учредена група BNI Pre-Launch BNI Group Потенциална група BNI

Добре дошли в BNI, най-голямата организация за бизнес препоръки в светаВ 68 държави по света са създадени 7200 BNI дружества, които обединяват над 190 000 члена от цял свят. Членовете на BNI играят ролята на маркетинг екип за другите членове на групата с цел осигуряване на стойностни бизнес препоръки.

Най-добрият начин да разберете как работи BNI е да посетите среща. Посетителите могат да присъстват САМО на две срещи (два пъти в едно и също дружество, или по един път в две различни). След това трябва да вземат решение да се присъединят. Посетителите НЕ могат да рекламират бизнеса си в дружество, в което тяхната професия вече е представена. Не е задължително да имате покана, за да посетите дружество, но е най-добре да се свържете с Президента на дружеството преди посещението.

Използвайте картата, за да намерите дружествата.

Моля имайте предвид, че някои дружества се срещат на едно и също място. Използвайте лупата и стрелките, за да намерите местата на срещите.

 

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате безценни съвети за успешни срещи, презентации пред публика и развитие на бизнеса.