Your browser is not supported. Please use IE 8 or above.

Bulgaria

Local Business - Global Network ®

BNI истории

Нашата мисия е да помагаме на членовете да разрастват бизнеса си чрез структурирана, позитивна и професионална програма за маркетинг от уста на уста, която им позволява да развият дългосрочни и устойчиви отношения с уважавани бизнес професионалисти.

Ето няколко истории на хора, на които BNI е помогнала.

Поставената цел е изпълнена цел, Флорен де Мено, Париж

„Когато през април 2013 год. се присъединих към BNI дружеството Saint Germain des Pres си поставих за цел да спечеля 3 нови проекта за интериорно обновяване. Целта  беше преизпълнена, благодарение на приходите от 200 000€ по  препоръка от членовете на моето BNI дружество. 15% от годишния ми оборот беше резултат от членството в BNI.

През април 2014 в самото начало на втората година на членството ми в BNI,  получих препоръка за интериорно обновяване на хотел с 26 стаи. През  юли подписахме договор на стойност  786 821€, което се равнява 70% от приходите ни за предходната година“.

От "липса на интерес" до "силно заинтересован",  Джед Бауман  – дружество BNI NET Works, Калифорния

Собственик съм на компютърна фирма и години наред имах немалки, но спорадични успехи, които не водеха до постоянна натовареност и приходи.

През юни 2012, аз и приятелката ми Рони срещнахме неин приятел адвокат, който започна да ми разказва за членството си в нещо, наречено BNI. Рони каза, че, ако Дъг се прехласва по BNI, това най-вероятно ще е добра крачка за мен, и че тя ще ми поеме членския внос, дори и да не й върна парите. Каза ми да й върна само парите, които ще изкарам в резултат на членството си. Успях да й се издължа само след 2 седмици.

Бизнесът ми нарасна с 30% в първата година от членството ми. Връзките ми с членовете на групата бързо ми донесоха много работа, включително договор с дилър на Xerox за системна инсталация на повечето от големите им системи. Последваха допълнителни препоръки, комплименти и клиенти. На 9-ия месец от 2-рата година от членството, бизнесът нарасна с нови 30% и търся нов служител, за да поемем работата.

https://www.facebook.com/bnibulgaria/ BNI

Copyright BNI. All Rights Reserved. All company names, product names logos included here may be registered trademarks or service marks of their respective owners.